Despre noi

câteva cuvinte despre noi

S.C. Activ Aqua S.R.L. este o societate comercială cu capital privat integral românesc, orientată către nevoile clientului și către satisfacerea acestuia. Domeniul principal de activitate îl reprezintă:

  • eliminarea deșeurilor și a apelor uzate
  • salubritate și activități similare
  • servicii de vidanjare ecologică, vidanjare grăsimi, neutralizarea și vidanjarea hidrocarburilor din separatoarele de hidrocarburi, prin tehnologie proprie
  • curățare și spălare mecanizată
  • desfundare mecanizată a rețelelor de canalizare
  • inspecția video a sistemului de canalizare
  • spălare carosabil
  • lucrări de reabilitare a rețelei de canalizare, prin înlocuirea tronsoanelor afectate. Totodată, efectuăm și curățarea terenurilor de hidrocarburi și dezintegrarea acestora cu elemente biodegradabile, curățarea peliculelor de hidrocarburi pe suprafața apei (mare, lacuri, bălți, ape curgătoare) cu elemente biodegradabile.

Toate operațiunile se fac fără efecte negative asupra faunei si florei.

Domeniul principal de activitate: cod CAEN 3700Colectarea și epurarea apelor uzate – prestari servicii de vidanjare ape uzate, curățare și spălare mecanizată a rețelelor de canalizare, neutralizarea reziduurilor petroliere din separatoarele de hidrocarburi.

Profesionalismul, promptitudinea, dar mai ales calitatea superioară a activităților prestate, au determinat o recunoaștere a firmei noastre pe piața serviciilor, cu impact în creșterea portofoliului de clienți. Despre noi se vorbește doar la superlativ.

Pentru un mediu sănătos

despre noi - autorizații

Deținem următoarele autorizații de funcționare

colaboratorii noștri

Lucrăm împreună cu

sema parc
radisson
mc-donalds
hilton
hidroconstructia
gcc
fabryo
erbasu
bucuresti-mall
apa-canal
agip
acvatot
concluzii

Vă invităm să ne contactați

Colaborând cu S.C. Activ Aqua S.R.L., beneficiați de o ofertă competitivă, prețuri și condiții de plată avantajoase. Toate aceste atuuri ne-au impus pe piață și ne-au recomandat tuturor clienților noștri ca fiind cea mai bună alegere.

Societatea dispune de ingineri experți în rețele edilitare de alimentare cu apă și canalizare.

Firma deține toate autorizațiile necesare

Sperând că vom putea stabili în curând relații de afaceri cu firma dumneavoastră, vă stăm la dispoziție cu promtitudine și profesionalism.