Despre noi

Activ Aqua S.R.L. este o societate comerciala cu capital privat integral romanesc, orientata catre nevoile clientului si catre satisfacerea acestuia.

Domeniul principal de activitate il reprezinta: eliminarea deseurilor si a apelor uzate, salubritate si activitati similare, prioritar servicii de vidanjare ecologica, vidanjare grasimi, neutralizarea si vidanjarea hidrocarburilor din separatoarele de hidrocarburi, prin tehnologie proprie, curatare si spalare mecanizata, desfundare mecanizata a retelelor de canalizare, inspectia video a sistemului de canalizare, spalare carosabil, lucrari de reabilitare a retelei de canalizare, prin inlocuirea tronsoanelor afectate.

Totodata efectuam si curatarea terenurilor de hidrocarburi si dezintegrarea acestora cu elemente biodegradabile, curatarea peliculelor de hidrocarburi pe suprafata apei (mare, lacuri, balti, ape curgatoare) cu elemente biodegradabile, fara efecte negative asupra faunei si florei.

Domeniul principal de activitate: cod CAEN 3700-Colectarea si epurarea apelor uzate-prestari servicii de vidanjare ape uzate, curatare si spalare mecanizata a retelelor de canalizare, neutralizarea reziduurilor petroliere din separatoarele de hidrocarburi.

Profesionalismul, promptitudinea,dar mai ales calitatea superioara a activitatilor prestate, au determinat o recunoastere a firmei noastre pe piata serviciilor,cu impact in cresterea portofoliului de clienti.

Societatea noastra detine urmatoarele autorizatii de functionare :

  • Permise descarcare ape uzate de la APA NOVA Bucuresti avand nr. de contract preluare ape uzate: V102/10.06.2008
  • Autorizatia de mediu nr. 150/03.06.2008 si revizuita la data de 15.02.2011
  • Certificat Sistemul de Management al Calitatii SR EN ISO 9001:2008
  • Certificat Sistemul de Management de Mediu SR EN ISO 14001:2005
  • Certificat Sistemul de Management al Sanatatii si Securitatii Ocupationale SR OHSAS 18001:2008
  • Brevet de inventie nr. 123295 acordat in temeiul legii nr. 64/1991 privind brevetele de inventive, republicata in Monitorul Oficial al Romaniei,Partea I,nr. 541, din 08.08.2007
  • contract nr. 339/25.06.2008 cu ECO BIO MAGIC(prestarea serviciului de preluare si eliminare prin co-incinerare la LAFARGE CIMENT SA)
  • Licenta pentru transport seria LTM nr. 0042629 eliberata de A.R.R

Colaborand cu S.C. Activ Aqua S.R.L., beneficiati de o oferta competitiva, preturi si conditii de plata avantajoase, toate acestea fiind atuurile care ne-au impus pe piata.

Societatea dispune de ingineri experti in retele edilitare de alimentare cu apa si canalizare.

Firma detine toate autorizatiile necesare

Sperand ca vom putea stabili in curand relatii de afaceri cu firma dumneavoastra, va stam la dispozitie cu promtitudine si profesionalism.

 

spalare carosabil
DSCF0515
DSCF0533
DSCF0530